I al hast: Information kommer nu med en ny net-avis i morgen – 15:15 jf Børsen Online. Det sker for at holde fast på læserne og få fat i yngre læsere – og så forhåbentlig kapre lidt onlinepenge jf chefredaktør Palle Weis.

Jeg ønsker min avis gennem 20 år al mulig held og lykke.

Og så er det måske derfor at Henrik Føhns skal blogge på Information Radar?

4 Comments

  1. Jeg har svært ved at forestille mig, at der er nogen, der gider gå ind på nettet, printe en avis og så tage den med…

    De nyheder, der vil stå på de andre internetaviser, vil jo allerede være væsentligt nyere end dem, Information kan tilbyde i 15:15…..

  2. Nej, Radar har ikke noget med deres gratisavis at gøre. Radar er en duoblog. Delt mellem mig og Informations redaktør for nye medier Nikolai Thyssen. Den er en videreudvikling af min månedlige mediekommentar, der primært handlede om digitale medier samt Nikolais medieblog. Det stofområde er nu taget ud af mediekommentarpanelet og får sit eget liv med en (duo)blog og en fast klumme i papiravisen hver onsdag. Første gang d. 13. september.

  3. Til Lars: Tjaa , jeg gider nok ikke, men på den anden side – det ku da godt være, hvis artiklerne er tilpas interessante . Jeg er jo togrejsende til Roskilde – og printer da af og til blogindlæg, artikler og deslige for at øje det på papirformat i toget frem for at starte Powerbook’en op i toget.

    Men hvis de bare kører note / ritzau stof får det en svær gang på jorden – no doubt.

    Til Henrik: Cool – det lyder sgudda spændende – jeg ser frem til d. 13. (nice head on dato)

  4. se blog.information.dk/radar – der sker noget nu!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.