Den niende udgave af netprisen Webby Awards – der bliver givet for innovativt design, kreativitet, brugervenlighed og funktionalitet – har allerede offentliggjort vinderne. Webby Awards - netverdenens svar på Oscar

Der bliver afgivet webpriser inden for et hav af kategorier fra aktivisme over rejse til weird.

Dog bliver et par priser fremhævet af Webby-organisationen selv. Tidligere præsident Al Gore får en pris for årelangt engagement i at fremme brugen af internet og teknologi, mens manden bag den populære nede-på-jorden-tjeneste, den elektroniske opslagstavle Craigslist.org, Craig Newmark, fik prisen som web-personligheden i 2004.

Den populære fototjeneste Flickr fik en pris for at være de første til at frigøre det sociale og communityskabende potentiale med tjenesten.

Prisen er amerikansk og lige som med Oscarprisen til film er det medlemmer af et akademi, der via stemmeafgivning uddeler priserne. Akademiet bag Webby Awards hedder IADAS – International Academy of Digital Arts and Designs med medlemmer som bl.a. Francis Ford Coppola, David Bowie, Beck, Real Networks tochef Rob Glaser og Oracle formand Larry Ellison. Der er også medlemmer fra medier som The New York Times, Wired, Forbes, Details, Fast Company, Elle, The Los Angeles Times, Vibe, og WallPaper.

Og listen over nominerede og prisvindere er i hvert fald et underholdende indblik i nogle af de tjenester og sites, der rykker lige nu.

14 Comments

 1. Pingback: Astareccano

 2. Pingback: Best House Insurance Quotes

 3. Pingback: Low cost Car Insurance Online

 4. Pingback: generic pamelor online

 5. Pingback: low price lipitor

 6. Pingback: generic imitrex

 7. Pingback: cheap lopressor

 8. Pingback: buy zyban

 9. Pingback: cheap allegra

 10. Pingback: generic crestor

 11. Pingback: cheap lamisil oral online

 12. Pingback: low price florinef

 13. Pingback: Effoenbb

 14. Pingback: buy mevacor

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.