Hm hm – det er ikke det store, som der er at hente i aviserne i dag. Netvagten har afleveret historien om overpriser på el-priser. Jeg har til gengæld sendt hende en ny citathistorie – om myter om vand – en forsker fra Aalborg Universitet, der er citeret i Berlingske. Hm nok en historie fra Berlingske.

Dog – pyt med det – det vigtige er at læserne får de interessante ingeniør- og teknikhistorier – uanset hvem der har fundet guldet. Vi skal bare huske at kreditere vores kolleger.

Profilen for ing.dk er nemlig : 1) være en slags teknikkens Nyhedsbureau der sørger for at folk får alt det , der er fællesstof = historier som vi ikke kan holde for os selv 2) have perspektiveringer og opfølgninger på historier inden fredagens avis. 3) solohistorier der er citategnede (tror ikke lige onsdag d. 4. maj er dagen for det).

Nårh hurtigt videre med redigering af el-artiklen. Vha fremdateringer har jeg sikret et roligt flow her de første timer med den seneste historie – om Odense Teknikum prisen frigivet kl. 10:30.

Inden jeg går i gang med el-artiklen, opdaterer jeg vores forside ved at ændre på prioriteringerne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.