Om Kim

kim_elmose kopiJeg er social-liberal af årgang 1968 og bosiddende i Roskilde.

Jeg er medlem af Radikale Venstre og pt formand for Radikale Venstre i Roskilde.

Jeg plejer at kalde mig selv for “social-liberal med tryk på social”.

Jeg går ind for en liberal indretning af samfundetlivet og økonomien, hvilket i mit perspektiv betyder rammeregulering af økonomien – men ikke detailregulering og bureaukrati. Det skal være frit for den enkelte, hvordan hun vil indrette sig og leve livet med frihed under ansvar. Det vil sige, at fælleskabet træder til og hjælper den, der har behov , med at rejse sig og blive i stand til at klare sig selv.

Jeg er bredt interesseret i alle områder  inden for det politiske, hvor jeg har særlig fokus på kommunalpolitik, socialområdet og retspolitik samt iværksætteri.

Mit hjerte banker endvidere især for EU-politikken. Jeg er tilhænger af dyb dansk integration i EU, fordi det er den bedste måde for den enkelte dansker at få mest mulig indflydelse på politikken i EU og fortsat sikre freden i Europa.

Jeg sidder i partiets interne Dialogforum for Europapolitik.

EU er en politisk kampplads, og den skal vi præge ud fra vores politiske ståsteder – ikke trække os ud af og lade andre om at definere og bokse med. Jeg tror på både Bøvl og Begejstring ved det  europæiske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*